Over ons

Onze geschiedenis

Familie Garofalo heet u van harte welkom in Ristorante La Stalla in Zwolle. Gevestigd in een van de historische straten die Zwolle rijk is, waant u zich als het ware in de sfeer van Italië. Met trots en toewijding wordt op deze plek sinds 1972 de Italiaanse keuken en gastvrijheid als serieuze ambacht beoefend.
Angelo geeft met zijn visie over de Italiaanse keuken en gastvrijheid een vernieuwende dimensie aan het restaurant, wat verder gaat dan alleen het restaurant. Het verbinden van mensen en bedrijven om samen elkaar te kunnen aanvullen. Het verzorgen van mooie evenementen, feesten en bruiloften zijn een greep uit de activiteiten waar La Stalla zich sociaal en maatschappelijk inzet. 
De Italiaanse culinaire opvoeding van menig Zwollenaar begon hier. Wat ooit begon als een kleine eetkamer, is uitgegroeid tot een restaurant met meer dan 100 zitplaatsen. Ieder hoekje van het restaurant heeft zijn eigen sfeer. In de loop der jaren is er gebouwd en verbouwd om met de tijd mee te gaan zonder onze eigen identiteit te verliezen.
 
Voor veel van onze gasten voelt La Stalla aan als thuiskomen. Wij willen onze gasten het gevoel geven dat ze gezellig bij ons thuis heerlijk aan het eten zijn. Italiaans eten koken en genieten in een informele sfeer is wat wij graag willen doen.

Familie Garofalo heet u van harte welkom in Ristorante La Stalla in Zwolle. Gevestigd in een van de historische straten die Zwolle rijk is, waant u zich als het ware in de sfeer van Italië.

Contact

La Stalla Ristorante
Kamperstraat 7
8011 LJ Zwolle

+038 421 2583

Wo-vr 17:00- 22:00
Za-zo 13:00 - 22:00
Kerstavond geopend en tot 2 januari gesloten