Catering & Events

Bruiloften

Wilt u uw bruiloft vieren bij La Stalla? Dat kan zeker! De afgelopen jaren hebben wij veel bruidsparen en hun gasten blij kunnen maken met een onvergetelijke avond. Van klein intiem, tot een diner voor 100 gasten. In het restaurant zelf, of op locatie. Wij denken graag met u mee en laat u verrassen wat wij kunnen aanbieden.

Catering

Heeft u een leuke feestelijke aangelegenheid bij u thuis voor een grote groep gasten? Of heeft u een vergadering op kantoor tot laat op de avond? Wij kunnen u een Italiaans buffet op maat aanbieden met de kwaliteit die u gewend bent van het restaurant. Van pasta, vlees, vis tot Antipasto buffet. We hebben lekker Italiaans eten voor jong en oud. Zo uitgebreid als u zelf wilt. U kunt ons telefonisch bereiken voor meer informatie qua mogelijkheden of catering aanvraag. We helpen u graag verder.

Evenementen

Naast het verzorgen van gezellig diner bij ons in het restaurant, organiseren en ondersteunen wij culinaire en sportieve evenementen. Zo kunt u ons vinden op het Zwolse wijnfestival en in kantines van sportverenigingen. Zelf organiseren we de jaarlijks terugkomende culinaire fietstoertocht Giro d’Azzurro. Ook het culinair platform proefzwolle.com is mede door La Stalla opgezet.

Bedrijfsfeesten

Heeft u wat te vieren met uw medewerkers of collega’s? Wellicht kan restaurant La Stalla u culinair ondersteunen. In het restaurant of op locatie. We denken graag met u mee. Laat ons u meenemen in Italiaanse sferen en geniet van wat de Italiaanse keuken allemaal te bieden heeft. Samen met u en uw gasten maken we er een gezellig feest van!

Familie Garofalo heet u van harte welkom in Ristorante La Stalla in Zwolle. Gevestigd in een van de historische straten die Zwolle rijk is, waant u zich als het ware in de sfeer van Italië.

Contact

La Stalla Ristorante
Kamperstraat 7
8011 LJ Zwolle

+038 421 2583

Wo-vr 17:00- 22:00
Za-zo 13:00 - 22:00
Kerstavond geopend en tot 2 januari gesloten